Остават само няколко дни до премиерата на Барби и вече наистина

...
Остават само няколко дни до премиерата на Барби и вече наистина
Коментари Харесай

Секси роклята на Марго Роби, за която всички говорят

Остават единствено няколко дни до премиерата на " Барби " и към този момент в действителност нямаме самообладание да забележим какъв брой пъстър и занимателен свят ще се открие пред нас в киното.
 Марго Роби сподели къщата на Барби от едноименния филм на Грета Гъруиг
Как наподобява къщата на фантазиите на Барби от кино лентата

Марго Роби ни потапя в света на розовото

За да промотират кино лентата, Марго Роби, Райън Гослинг и режисьорката Грета Гъруиг направиха едно самобитно околосветско странствуване. И за всяко едно събитие Марго Роби избираше, които освен да са в розово, само че и да я вършат да наподобява като същинска кукла.

Един от най-впечатляващите и секси тоалети пристигна предходната седмица на премиерата на кино лентата в Лондон. След формалното събитие актрисата се появи в Chiltern Firehouse, за особено афтър празненство облечена в корсетна блестящо алена мини рокля.
 Снимка 626652

От InStyle разбираме, че секси тоалетът е дело на дизайнерката Дилара Финдикоглу и е въодушевен от извънредно необичаен модел Барби от 1962 година Разликата с куклата е, че в този си тип тя е била брюнетка, до момента в който Марго Роби е решила да резервира цвета на косата си.
 Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби
Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби

В една сладникаво-захаросана фотосесия за Vogue

Както към този момент споменахме, на всяко събитие Марго Роби е облечена като Барби, като всеки един тоалет е въодушевен от куклата и задачата е колекционерите на Барби да бъдат зарадвани по един непредвиден метод. " Барби " е по кината от 21 юли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР